Reuniunea de sărbători

0 Comment
72 Views

Apropierea sărbătorilor de iarnă ne reconectează cu valoarea familiei, cu emoția și bucuria de a petrece timp alături de cei dragi. De aceea, an de an, echipa noastră se reunește pentru a petrece timp împreună, sub simbolurile familiei, prieteniei, bucuriei.

Împărtășim cu voi câteva imagini despre reuniunea de sărbători din acest an.

Alături de noi au fost și prietenii din Clubul Rotary Beer Sheva Omarim, Israel, parteneri ai Clubului nostru în cel mai mare proiect aflat în derulare, Împreună Dăruim, precum și prieteni din Clubul Rotary Turda.

Invitate în cadrul întâlnirii au fost 3 personalități deosebite, alături de care am explorat posibilitățile de dezvoltare a unui parteneriat în viitorul apropiat: Dl. Cristian Diaconescu, diplomat și politician român, fost vicepreședinte al Senatului României, ministru al justiției și ministru de externe; Dl. Cristian Andrei, neuropsihiatru, psihoterapeut, expert în practica psihoterapiei și consilierii individuale și de cuplu și Dna. Mihaela Olaru, avocat definitiv, membru al Baroului București, care implementează împreună proiectul Versiunea ta superioară.

În zilele următoare echipa noastră se va reuni pentru ultima dată în acest an, cu scopul planificării acțiunilor majore din anul 2019 și a continuării proiectelor noastre aflate în derulare.


Ultima ședință din an

Rotary Club Brasov a avut ultima întâlnire din anul 2018:...